Οι χώροι μας

Η Παραμυθούπολη στεγάζεται σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, μακριά από το θόρυβο της πόλης, στον πεζόδρομο της οδού Σχιστής στην Καστέλα του Πειραιά.

Ο παιδικός σταθμός στεγάζεται σε επιφάνεια 350 τ.μ. και αποτελεί εσωτερικά σύγχρονη κτιριακή υποδομή, δίνοντας βάρος σε θέματα ασφάλειας (συστήματα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης), παρέχοντας ειδικούς τάπητες στους εσωτερικούς χώρους και χλοοτάπητες στους εξωτερικούς χώρους.

Διαθέτουμε χώρους σωστά εξοπλισμένους και διαμορφωμένους με αισθητική που δημιουργούν θετικό παιδαγωγικό κλίμα στο παιδί. Συγκεκριμένα ο σταθμός αποτελείται από ευρύχωρες, ευήλιες και ευάερες αίθουσες απασχόλησης νηπίων, κουζίνα, τραπεζαρία, δωμάτιο ύπνου και μπανάκια σε κάθε όροφο.

Επίσης διαθέτουμε ένα υπέροχα διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο με θέα την θάλασσα, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για να μπορούν να παίζουν ελεύθερα οι μικροί μας φίλοι.

Στην Παραμυθούπολη οι μικροί μας φίλοι έχουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον που τους παρέχει άπλετο χώρο για να αναπτυχθούν ψυχοκινητικά, να εξελιχθούν γλωσσικά, επικοινωνιακά και συναισθηματικά καλλιεργώντας τις δεξιότητες τους και αλληλοεπιδρώντας στις όμορφα διαμορφωμένες, φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας. Κυρίως όμως μπορούν να νιώθουν ασφαλείς σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον χάρη στους προσεγμένους χώρους υγιεινής και προετοιμασίας γευμάτων.